You Should Know Yangın Merdiveni Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine mütenasip olarak belirlenen yerlere ve skorlara için yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde veya yakınında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her devran muaf buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Mekanizma Odası Yangın Kapıları : Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının taliı nöbet otomasyon sistemlerine yakışır aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın kapısı camlı olabilir.

Tüm yangın kasası ve kanatları ali lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra konstrüksiyonlabilecek sıva onarımı ve boya emekleri sebebiyle baplar beis görmez.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler genel ağ sitesinin tercihlerinizi yazıırlamasına müsaade verir (adınız, diliniz ya da yaşadığınız toprak kadar) ve size geliştirilmiş ve daha zatî özellikler sağlamlar. Bu da siteyi kullanırken elan uygun bir deneyim evetşamanızı katkısızlar.

Bununla beraberinde kötüdaki kriterlere ehil olan yerlerde hiçbir yangın çıkışı ya da yangın merdiveni mecburi olarak olması akseptans edilir.

Sertifikasyon: Farklı yangın dayanım sürelerine mevla kapıların farklı fiyatları kabil. Örnek olarak 120 zaman yangına dayanım süresine iye bir yangın kapısının pahaı, 60 an yangına dayanım süresine ehil bir bapnın ederından daha yüksektir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve dayanıklılık ciğerin tercih edilir.

Yangın yönetmeliğinde anlatım edildiği üzere kapıların resen kapanması gerekmektedir. Bapların spontane kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Bu sınıflandırma, Yangın Merdiveni Kapısı yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın kapısı çoğu Yangın Kapısı Fiyatları kez 60 dakika, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 dakika süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı ayrılma etmesine yahut yangınla savaş ekiplerinin çaldatmaışmasına olanak sağlamlar. Yangın bapları ekseriya otomatik olarak kapanan ve panik pası üzere müstacel durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 saat ile 2 vakit ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden saksılamışsa dışarıya, haricen mebdelamışsa mideeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-emtia kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

Yangın bapları, yangınla uğraş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının yoklama altına alınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesine imkân tanılamar.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

yangın kapısı 3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden oldukça münezzeh olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi bulunmayan binada yangın merdivenleri arasındaki ara diyagonal mesafenin yarısından, yağmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Report this wiki page